lakberendezés

2021.01.31. 13:15

Ezek lesznek 2021 legizgalmasabb fürdőszobatrendjei

Kényelmesebb, fényűzőbb és szobaszerűbb – az idei évben hódító irányzatok szerint többek között ezek határozzák meg az otthonunk egyik legfontosabb helyiségét, a fürdőszobát.

Forrás: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

Karakteres világítás

Minél feltűnőbb, minél különlegesebb, annál jobb! Az idei évben a látványos csillárok veszik át az uralmat a fürdőszobákban, amelyek igazi ékévé válhatnak ennek a helyiségnek – írja a Lakáskultúra.

Színes metrócsempe

A metrócsempe továbbra is hódít, ám a megszokott fehér helyett változatos színekben, olykor új formákban teszi még hangulatosabbá a fürdőszobákat.

Klasszikus mintájú tapéták

2021 a tapéták éve – a fürdőszobákban is. Egy jól megválasztott motívummal akár optikailag javíthatunk is a helyiség térérzetén.

Tettől talpig márvány

Ezzel a nemes anyaggal akár a teljes helyiséget beburkolhatjuk. A fekete-fehér igazi klasszikus kombináció, ám szép és nagyon elegáns megoldás lehet, ha új színekben is gondolkodunk.

Természetesség

Minden megengedett, amellyel egy természetes módon kialakult vizes oázis érzetét erősíthetjük. Előtérbe kerülnek az olyan textúrák, mint a kő, a fa, az agyag és a beton, amelyek ezt az irányzatot erősítik a fürdőszobában is.

Szobaszerű megoldások

A fürdőszoba sokkal többet jelent, mint a helyiségnél, ahol tisztálkodunk. A testet és lelket felfrissítő kikapcsolódást segítik elő az olyan megoldások, mint például a fürdőkád elhelyezése a hálóban, avagy a fürdőben olyan elemek használata, mint a nappaliban megszokott hatalmas szőnyegek, képek vagy mutatós ülőbútorok.

Fenntarthatóság

Szinte minden gyártónál mást jelent, ám a fenntarthatóság lényege ugyanaz: természetes anyagok használata minél több formában és úgy alakítani a közvetlen környezetünket, hogy azzal nem ártunk és nem zsákmányoljuk ki a természetet.

Borítókép: illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!