Foci VB 2010

2010.07.07. 13:43

Ön szerint melyik volt a Hollandia-Uruguay meccs legszebb gólja?

<p>Rengeteg izgalmat hozott a Hollandia-Uruguay elődöntő. Öt gyönyörű gólt láthattunk. Ön szerint melyik volt a legszebb! Szavazzon!</p>

 

Kattintson a képekre, nézze meg a videókat, majd szavazzon, Ön szerint melyik volt a legszebb gól? A választás nem egyszerű!


Van Bronckhorst óriási gólja

A 18. percben juttatta vezetéshez Van Bronckhorst Hollandiát az Uruguay elleni elődöntőben. Hatalmas gólt lőtt 32 méterről!



Forlán bombagólja

Hollandia 1-0-ra vezetett, mikor az uruguay-iak átvették az irányítást a pályán, és az első félidő végén 24 méterről hatalmas bombát küldött a felső léc alá Diego Forlán.


Sneijder gólja

Sneijder gólja a legjobbkor jött a Hollandoknak. 1-1-es állásnál talált be. Egyesek vitatják, nem volt-e les, már amennyiben Van Persie beleért.


Robben fejjel talált be

Arjen Robben kopasz fejéről egyenesen az uruguay-i hálóba talált a labda. Ezzel a fejessel már 3-1-re vezetett Hollandia


Maxi Pereira nagy gólja

Maxi Pereira a 92. percben szépített Hollandia ellen, így 3-2-re állt a meccs. Az uruguay-iak az utolsó pillanatig támadtak, de az állás nem változott.


// <![CDATA[

// <![CDATA[

</script>

// ]]>

// ]]>

// ]]>]]>

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!