Foci Vb 2022

2022.11.22. 10:13

Borzalmas sérülés az Anglia-Irán meccsen

Alireza Safar Beiranvand, az iráni válogatott kapusa borzalmas sérülést szenvedett az Anglia-Irán vb-meccsen Katarban. Ha az ostoba bírón, Claus Raphaelen múlt volna, le sem cserélik.

Beiranvand vérző orral fekszik a füvön

Forrás: AFP/FADEL SENNA

Az eset a meccs elején a 8. percben történt. Harry Kane erősen lőtte be a labdát a tizenhatos jobb sarkáról, az ötösön hárman is érkeztek, de Bejranvand szépen ütötte el a labdát. Az már más kérdés, hogy utána ütközött a saját csapattársával, így ápolás miatt állt a játék.

Nem is akármeddig. Először ugyanis úgy tűnt, lecserélik a teljesen zavarodott kapust, akinek az orra akkora lett, mint egy krumpli. Vérzett, a játékos azt sem tudta, hol van.

A bíró azonban elsőre továbbengedte a játékot. Ilyenkor hol vannak a FIFA illetékesei? Miért nem szól valaki a bíró fülére, hogy a kapus játékra teljesen alkamatlan? A meccs folytatása után Bejranvand érezte, hogy nincs minden rendben, újra lefeküdt a fűre. Ekkor - hosszas huza-vona után - végre megtörtént a csere. Mindezt a helyszínen látva sok kérdés fogalmazódik meg az emberben, de a lényeg, hogy a csere és a hosszú kényszerszünet után végre folytatódhatott a játék.

Forrás: origo.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!