Foci vb 2022

2022.12.15. 15:14

A francia gólszerző nem ijedt meg Messitől

Mint ismert, Franciaország 2–0-ra legyőzte Marokkót a katari labdarúgó-világbajnokság elődöntőjében, ezzel bejutott a fináléba. A riporterek már az Argentína elleni döntőről kérdezték a főszereplőket.

Théo Hernandez nem az az ijedős fajta

Fotó: AFP

„Bármely csapat, amelyben ott van Lionel Messi, rendkívül kemény ellenfél” – hangsúlyozta Antoine Griezmann, aki a legjobb futballistának nevezte az argentin sztárt. A franciák játékosa hozzátette, hogy látták és tudják, hogyan játszik Argentína, így felkészülten érkeznek majd a vasárnapi találkozóra.

Aurélien Tchouaméni nevetve reagált csapattársa azon kijelentésére, mely szerint Messi a legjobb: „Számomra Kylian (Mbappé) a legjobb. És szeretném, hogy ezt vasárnap be is bizonyítsa.”

Az Eurosporta Marokkó elleni első gólt jegyző  Théo Hernandezt idézi, aki nem fél az argentin klasszistól: „Jó munkát végeztünk és bejutottunk a döntőbe. Elfáradtam, szóval most pihenjünk rá a vasárnapra. Nem ijedünk majd meg Messitől, remek csapat az argentin, de van még pár napunk felkészülni rájuk.”

A világbajnokság döntőjét december 18-án, vasárnap rendezik 16 órai kezdéssel.

Forrás: nso.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!