Foci Vb 2022

2022.12.20. 09:40

Messit csókolgatta a szexi modell

Az argentin labdarúgó-válogatott szexi szurkolója, Suzy Cortez a TV-ben nézte a vb-döntőt és csókkal üzent Lionel Messinek, valamint Cristiano Ronaldóról is elmondta nem túl hízelgő véleményét.

A brazil származású modell és egykori szépségkirálynő nem titkolja, hogy az argentin válogatottért rajong és régóta követi a hétszeres aranylabdás Lionel Messi pályafutását.

"A kezdetektől követem Leo Messi karrierjét, korábban Barcelonában éltem. Ma a világbajnoki cím megkoronázta a futballtörténelem legjobb játékosának karrierjét" - mondta a dögös szépség, aki a TV előtt csókot küldött kedvenc focistájának.

Forrás: THE SUN

Cortez Messi méltatása mellett az ötszörös aranylabdás Cristiano Ronaldónak is odaszúrt egyet még a franciák elleni vb-döntő előtt.

Messi már egy ideje nagyobb, mint Cristiano, de vasárnap eloszlik minden kétely ezzel kapcsolatban. Egyértelmű, hogy ki a történelem legnagyobb játékosa" - mondta a dögös szurkoló, akinek már hét Messi-tetoválás borítja a testét.

Forrás: origo.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!