Friss hírek

2011.03.26. 05:55

Pavljucsenkova nem adott esélyt Szávaynak

<p>A Miamiban zajló 4.5 millió dollár összdíjazású Sony Ericsson Open tenisztorna második fordulójában találkozott a magyar teniszező a verseny 17. kiemeltjével.</p>

A WTA-verseny honlapján elérhető információk szerint a még mindig tizenéves orosz teniszezőnek, Anasztazija Pavljucsenkovának alig valamivel több, mint egy óra kellett a Szávay Ágnes elleni győzelemhez: 6:1, 6:2-re nyert.

A kiemeltek közül nem sikerült a továbbjutás az észt Kaia Kanepinek (14), aki a francia Virginie Razzanótól szenvedett vereséget, az orosz Aliszja Klejbanovának (22), akit honfitársa, Jekatyerina Makarova győzött le, valamint a bolgár Szvetana Pironkovának (31), aki a spanyol Lourdes Dominguez Linóval nem bírt.

Nehezen, de nyert a harmadik kiemelt orosz Vera Zvonareva a szabad kártyával főtáblára került egykori világelső, szintén orosz Dinara Szafina ellen, és a nyolcadik kiemelt fehérorosz Viktoria Azarenka a szintén szabad kártyás cseh Lucie Hradecka ellen.

Kiesett Murray és Verdasco Miamiban

Az 3,645,000 dollár összdíjazású ATP 1000-es férfi teniszverseny honlapján elérhető információk szerint több kiemelt is elbukott első mérkőzésén. Az ötödik helyen kiemelt brit Andy Murrayt két játszmában ütötte el a tovább jutástól az amerikai Alex Bogomolov Jr. (6:1, 7:5).

A kilencedik kiemelt spanyol Fernando Verdasco csak egy adogató játékát vesztette el a harmadik játszmában, honfitársa, Pablo Andujar ellen, de előtte rövidítésben elbukta a második játszmát is, így kikapott.

A svájci Stanislas Wawrinkát (12) a apanyol Marcel Grenollers, a spanyol Guillermo Garcia-Lopezt a dél-afrikai Kevin Anderson, a brazil Thomaz Belluccit (27) a szabad kártyával főtáblás amerikai James Blake, míg az ifjú kanadai Milos Raonicot (31) az indiai Somdev Devvarman búcsúztatta.

A legnagyobb csatát a német Philipp Kohlschreiber és az argentín Juan Martin Del Potro mérkőzése hozta: több. mint három órás mérkőzésüket Del Potro 6:7, 6:4, 7:5-re nyerte meg.

- Független Hírügynökség -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!