Receptverseny

2019.05.24. 09:19

„Nyári ízek” receptverseny

Ezúttal a nyárra, a kerti sütögetésekre hangolódunk.

Ha az Ön tarsolyában is lapul egy-egy jól bevált recept, jelentkezzen a Kelet-Magyarország receptversenyére! Jöhet minden, ami grill, minden, ami bogrács, minden, ami nyárs, minden, ami BBQ, minden, ami könnyű, ami friss, ami hűs, ami zamatos, ami saláta, ami gyümölcsös, ami édes, ami sós. Olyan recepteket is várunk, amelyek valamilyen érzékenységgel vagy cukorbetegséggel küzdőknek adnak lehetőséget a változatos étkezésre.

A legjobb konyhatitkok megjelennek a három megyés, színes fotókkal és ötletekkel tarkított Nyári ízek receptmagazinunkban a beküldő arcképével és nevével.

Egy beküldő több finomsággal is pályázhat, hiszen annál nagyobb esélye lesz a fődíj megnyerésére. Borsod-Abaúj-Zemplén-, Hajdú-Bihar-, és Szabolcs-Szatmár-Bereg megye legjobb receptjeit értékes ajándékokkal jutalmazzuk.

A beküldési határidő: 2019. június 16.

A recepteket elsősorban elektronikusan várjuk a [email protected] címre az adatok (recept címe, beküldő neve, címe, telefonszáma) megadásával.

A recept beküldésével a játékos hozzájárul ahhoz, hogy nevét és portréfotóját az Inform Média Lapkiadó Kft. a versenyen való részvétel, valamint az esetleges nyeremény átadása céljából kezelje. Amennyiben az általa beküldött receptet kiválasztják, úgy hozzájárul, hogy a recept a nevével és a fotójával megjelenhessen az Inform Média Lapkiadó Kft. által kiadott, „Nyári ízek receptmagazin”-ban és /vagy a napilap Ízvilág oldalán. A recept beküldésével a játékos elfogadja az Inform Média Lapkiadó Kft. (4031 Debrecen, Balmazújvárosi út 11.) adatvédelmi tájékoztatóját (megtekinthető a www.informmedia. hu/adatvedelmi-tajekoztató oldalon) és hozzájárul ahhoz, hogy a nevét, címét, e-mail címét és telefonszámát az Inform Média Lapkiadó Kft. – hozzájárulása visszavonásáig – saját közvetlen üzletszerzési (reklám) célra felhasználja

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!