Hajdú-Bihar

2011.06.18. 14:57

Három debreceni a kardvívás válogatottban!

<p>Kardvívás - A Debreceni Kardvívó SE három tagját is behívták a korosztály legjobbjai közé!</p>

A kardvívás képviselői közül, Leitner Dorka, Krajnyák Dorottya és Urbán Ádám vehet részt a nyár végén megrendezésre kerülő U12-U13-as Gerevich-Kovács-Kárpáti edzőtáborban, ahol csak a korosztály legjobbjai lehetnek jelen. Az ország több száz korosztályos vívója közül mindössze a legjobb 18 kapott meghívót az edzőtáborba.

A debreceni kardozók sikerének értékét növeli, hogy Leitner Dorka a MOL támogatását is elnyerte. Az országban mindössze 125 utánpótláskorú sportoló vehet részt a MOL Tehetségtámogató Programjában.

A sportolókát Dávid László és Szilassy Bence készíti fel.

 

Kardvívás évértékelése

Egy fantasztikus év lezárásának tekinthetjük az edzőtábor meghívókat és a tehetségtámogató program ösztöndíját – kezdte évértékelését Szilassy Bence – nagyon sokat dolgoztunk a gyerekekkel ezekért az elismerésekért. De merünk nagyot álmodni, már elkezdtük a felkészülést a kadet és junior versenyzőinkkel, és a jövő évben az idősebb korosztályokban is meg szeretnénk mutatni, hogy milyen fényesen tud csillogni a debreceniek kardja.

Egy fantasztikus csapatmunka eredményei ezek a sikerek – folytatta Dávid László – a szülők és a sportolók áldozatkész munkáját dicséri, hogy három sportolót adhatunk a korosztályos válogatott számára. És ezúton is szeretnénk megköszönni mindenkinek aki segítette a kardvívás debreceni csapatának munkáját az elmúlt években.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!