Hajdú-Bihar

2011.08.07. 18:27

Hárman bevethetők irányítóként DVSC-nél

Kézilabda - Távozik a DVSC-Fórum csapatától az együttes egyik meghatározó játékosa, Bogdanovics Annamária – a pénteki hír meglepte a Loki szurkolóit.

Kézilabda - Távozik a DVSC-Fórum csapatától az együttes egyik meghatározó játékosa, Bogdanovics Annamária – a pénteki hír meglepte a Loki szurkolóit.

– Még én sem fogtam fel teljesen, hogy máshol játszom majd – árulta el az irányító a Hajdú-bihari Naplónak. – Nagyon nehéz volt, de meg kellett hoznom ezt a döntést. Nekem most már a gyermekem és az ő jövője a legfontosabb; megvolt az okom, amiért így döntöttem. Tíz évet töltöttem Debrecenben, ezúton is köszönöm a szurkolóknak és a klubnak, hogy mellettem álltak, segítettek, sose fogom elfelejteni ezt az időszakot – hangsúlyozta a népszerű kézilabdázó, nem zárva ki annak a lehetőségét sem, hogy egyszer visszatér. A folytatásról azonban még nem kívánt nyilatkozni.

 

Nehéz lesz pótolni a DVSC-t elhagyó játékost

 

– Váratlanul ért minket Bogdanovics Annamária távozása – mondta a Naplónak Köstner Vilmos, a DVSC-Fórum vezetőedzője. – Egyelőre nincs tervünk a pótlására, másrészt ilyenkor már nehéz megfelelő szintű játékost találni, s nem tudom, anyagilag van-e rá mód.

Mint a szakember kérdésünkre kifejtette, a keretből Kudor Kitti, Hornyák Dóra és Karalyos Orsolya bevethető irányítóként. Kudor nyáron érkezett, s két hétig sérült volt, Hornyák a junior Európa-bajnokságon tartózkodik, Karalyos viszont időszakonként egészen jól dolgozott a szombati, Fradi elleni meccsen – tette hozzá.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!