Hajdú-Bihar

2011.08.17. 15:41

Új labdarúgó csapat alakult Debrecenben

Labdarúgás - A megyei futball iránt érdeklődőknek nyilván szemet szúrt, hogy a tavalyi bajnokságokhoz képest jócskán akad változás mind a megyei első, mind pedig a másodosztályban. A megye II. Északi csoportjában például szerepel egy formáció, amelyik eddig nem is létezett.

Labdarúgás - A megyei futball iránt érdeklődőknek nyilván szemet szúrt, hogy a tavalyi bajnokságokhoz képest jócskán akad változás mind a megyei első, mind pedig a másodosztályban. A megye II. Északi csoportjában például szerepel egy formáció, amelyik eddig nem is létezett. – Teljesen új klubot hoztunk létre egy debreceni vállalkozó segítségével – kezdett bele a részletek ismertetésébe Nagy Róbert, aki az előző idényben még a Józsai SZT.SE csapatát vezényelte, és onnan kiválva hozta létre az új klubot. – Azért volt szükség erre a lépésre, mert ahol eddig tevékenykedtünk, volt egy-két ember, aki nem állt mellettünk. Így aztán jókora segítséggel alkottuk meg a Debreceni SC-t, melyet jelenleg 22 játékos alkot, négyen jöttek velem a Józsából, a többiek között van jópár egykori rutinos NB I-es labdarúgó, illetve sok fiatal is érkezett.

 

Nagy reményekkel vág neki a csapat

 

Jelenleg a DE Agrárcentrumában edzünk, és a hazai mérkőzéseinket is Debrecenben játsszuk majd. Nagy terveink vannak a jövőre, saját pályát szeretnénk építeni és egyszer talán az NB III-ban szerepelni. A felkészülésünk jól sikerült, az edzőmeccseinket egy kivétellel hoztuk, úgy érzem, esélyünk lehet a tabella első három helye közül valamelyiket megszerezni – bizakodott Nagy Róbert, az új csapat,  a Debreceni Sport Club edzője.

SZADÓ

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!