Hajdú-Bihar

2011.09.04. 11:28

Szegény embert az ág is húzza - sérülések sorozata sújtja a Debrecent

Ma 10 órától a 3-4. helyért vívott Vasas-Nagyvárad meccs vette kezdetét a Debreceni Sportuszodában az ingyenes nemzetközi felkészülési torna utolsó napján, melyet 12 órától a Debrecen-Szolnok döntő követ.

Ma 10 órától a 3-4. helyért vívott Vasas-Nagyvárad meccs vette kezdetét a Debreceni Sportuszodában az ingyenes nemzetközi felkészülési torna utolsó napján, melyet 12 órától a Debrecen-Szolnok döntő követ. Ám a jó hírt, hogy az első helyért játszik a Debrecen-Fujitsu csapata, beárnyékolja három új játékosának és egyben kulcsemberének sérülése, akiket nélkülöznie kell Gyöngyösi Andrásnak! Pénteken, az első derbi után két szerb játékos, a kapuját remekül védő Mitrovics és a center, Misics dőlt ki a sorból. Előbbinek az ujja tört el, míg utóbbinak a nyaka rándult meg a Vasas elleni találkozón!

A szerencsétlenségsorozat sajnálatos módon szombaton folytatódott, Létay Krisztián szenvedett súlyos sérülést. Neki a bordája zúzódott meg és repedt meg a lépe, s a Kenézy Gyula Kórház intenzív osztályán töltötte az éjszakát állandó orvosi felügyelet mellett. A szakmai stáb így a hétvége nagy részét az ambulancián töltötte a játékosokkal, pénteken 5 órát, szombaton pedig 6 órát kellett várakozniuk a sérülteknek... Bízok benne, hogy a mai döntő nem hoz újabb vezéráldozatot; Mitrovics, Misics és Létay pedig mihamarabb felépül!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!