Hajdú-Bihar

2011.11.20. 18:37

Squash bajnokság Debrecenben

Szombaton a debreceni Aktív Fitness adott otthont a III.Senior Squash 2011 Debrecen Bajnokságnak. Négy kategória bajnoki címéért és ranglista pontokért elljöttek Kiskunhalasról, Szegedről, Nyíregyházáról, Vácról, Budapestről, Hajdúszoboszlóról, hogy a hazai pályán játszó cívisvárosiaktól minél több kupát elvigyenek.

Szombaton a debreceni Aktív Fitness adott otthont a III.Senior Squash 2011 Debrecen Bajnokságnak. Négy kategória bajnoki címéért és ranglista pontokért elljöttek Kiskunhalasról, Szegedről, Nyíregyházáról, Vácról, Budapestről, Hajdúszoboszlóról, hogy a hazai pályán játszó cívisvárosiaktól minél több kupát elvigyenek. Ezen a napon a debreceni fallabdások csak a vendéglátásban voltak udvariasak a pályán már nem. A férfiaknál Győri László F+35 és F+40-ben sem (!) talált legyőzőre, még a F+45 kategóriát az egy év után visszatérő Érckövi Zoltán nyerte. Így itthon tartották a kupákat. A női győztes Bolyós Erika Budapestre vitte a N+35 győztesének járó serleget.

További debreceni érmesek:

F+35: 3. Laczikó Krisztián

F+40: 2. Détár János

F+45: 3. Molnár Csaba

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!