Hajdú-Bihar

2012.09.15. 11:55

Cívisvárosi győzelem az ezüstérmes Eger ellen

Vízilabda - Pénteken délelőtt a házigazda Debrecen, az Eger, a Vasas, a Szolnok, az ősi rivális Ferencváros és a szerb sztárcsapat, a Partizán Belgrád részvételével kezdetét vette a magyar, valamint nemzetközi vízilabdázás elitjét felvonultató II. FAB Nemzetközi Férfi Vízilabda Torna.

Vízilabda - Pénteken délelőtt a házigazda Debrecen, az Eger, a Vasas, a Szolnok, az ősi rivális Ferencváros és a szerb sztárcsapat, a Partizán Belgrád részvételével kezdetét vette a magyar, valamint nemzetközi vízilabdázás elitjét felvonultató II. FAB Nemzetközi Férfi Vízilabda Torna. A megmérettetés első napjának harmadik derbijén a minden fronton megerősödött házigazdák meccseltek az ezüstérmes Egerrel. Az első félidőben még az egriek vezettek, ám a harmadik etapban Gyöngyösi András tanítványai kiegyenlítettek, a negyedik negyedben pedig bebiztosították a győzelmüket! A torna résztvevő együttesei kiváló hangulatban csaptak össze egymással, ugyanis a Debreceni Sportuszoda közel nyolcszáz lelkes néző buzdításától volt hangos – leginkább a vendéglátó Debrecen Partizán elleni találkozóján. A cívisvárosiak szemmel láthatóan fáradtan kezdték a derbit és vállsérülés miatt a kétszeres olimpiai bajnok csapatkapitányukat Varga Tamást és kénytelenek voltak nélkülözni, végig partiban voltak a szerb sztárcsapattal szemben, akik végül egy góllal bizonyultak jobbnak a hajdúságiaknál. HBN-OLAHA

Debrecen – Eger 5-3 (1-2, 1-1, 1-0, 2-0)

Debrecen – Partizán Belgrád 5-6 (3-2, 0-2, 1-2, 1-0)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!