Hajdú-Bihar

2012.10.16. 10:43

A Napló-sajtófal előtt pózoltak a „kiöltözöttek”

Debrecen - Ismét öltönybe bújtak a fiatalok, hogy a 3. Suit up day-en, azaz Öltözz ki napon részt vehessenek a Debreceni Egyetemen, ahol nemcsak a legújabb nyakkendők, de a Napló sajtófala is sikerrel debütált.

Debrecen - Ismét öltönybe bújtak a fiatalok, hogy a 3. Suit up day-en, azaz Öltözz ki napon részt vehessenek a Debreceni Egyetemen, ahol nemcsak a legújabb nyakkendők, de a Napló sajtófala is sikerrel debütált. Az egyetemisták szívesen pózoltak fotósunknak, Asztalos Gábornak hétfőn. Két felvétel között pedig a Napló által kínált munkalehetőségekkel is megismerkedhettek a résztvevők, köszönhetően "ificsapatunknak", akik minden szükséges információt megadtak az érdeklődőknek, hogyan is kereshetnek pénzt tanulmányaik mellett. A fényképeket már megtekinthetik a Hajdú-bihari Napló hivatalos facebook oldalán (https://www.facebook.com/hajdubiharinaplo), ahol a fotókon szereplőknek érdemes lesz megjelölniük magukat, s gyűjteni az ismerősök elismerését (lájk), mivel a legtöbb szavazatot kapott kép automatikusan bekerül a Napló szombati lapszámába! HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!