Hajdú-Bihar

2012.10.18. 09:57

Hosszabb menetidővel közlekednek a vonatok a debreceni vonalon

Budapest, 2012. október 18., csütörtök (MTI) - Hosszabb menetidővel közlekednek a vonatok a debreceni vasútvonalon, mert egy munkagép kábelt vágott át a vasúti pálya átépítésekor; a késő délelőtti órákra állhat helyre a közlekedés - közölte a Mávinform csütörtökön az MTI-vel.

Budapest, 2012. október 18., csütörtök (MTI) - Hosszabb menetidővel közlekednek a vonatok a debreceni vasútvonalon, mert egy munkagép kábelt vágott át a vasúti pálya átépítésekor; a késő délelőtti órákra állhat helyre a közlekedés - közölte a Mávinform csütörtökön az MTI-vel.A közlemény szerint átlagosan 20-30, egyes esetekben 60 perccel hosszabb menetidővel közlekedhetnek a vonatok a Budapest-Szolnok-Debrecen-Nyíregyháza-Záhony vasútvonalon, mert a Szajol-Püspökladány közötti vasúti pálya átépítése során egy munkagép kábelt vágott, emiatt a biztosítóberendezés nem működik Fegyvernek-Örményes-Kisújszállás között.

A Mávinform tájékoztatása szerint a vonatközlekedést az is nehezíti, hogy a vonal átépítési munkálatai miatt az érintett szakasz melletti vágányon nem közlekedhetnek a vonatok. A MÁV szakemberei dolgoznak a helyreállításon, várhatóan a késő délelőtti órákban a vonatok újra menetrend szerint közlekednek majd - közölték.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!