Hajdú-Bihar

2012.10.18. 10:24

Ismét beindult a háttérmunka a 2-es villamos-beruházásánál

Debrecen - Valami megmozdította a hónapok óta veszteglő 2-es villamost. Több egymástól független forrásból úgy értesült szerkesztőségünk, hogy - a gyakorlatban ugyan még nincs nyoma de - ismét beindult a háttérmunka a 2-es villamos-beruházásnál.

Debrecen - Valami megmozdította a hónapok óta veszteglő 2-es villamost. Több egymástól független forrásból úgy értesült szerkesztőségünk, hogy - a gyakorlatban ugyan még nincs nyoma de - ismét beindult a háttérmunka a 2-es villamos-beruházásnál. Információink szerint újra tárgyalták a konzorciumi szerződést, illetve elkezdődtek az alvállalkozókkal az egyeztetések és szerződéskötések.

Ez annál is inkább valószínű, mert a hónap végén jár le egy újabb határidő, amíg a városnak döntenie kell: marad a jelenlegi kivitelezővel a szerződés vagy felbontva azt, újabb közbeszerzési pályázat kiírására lesz szükség a projekt befejezéséhez.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!