Hajdú-Bihar

2012.10.19. 17:18

Kérdezze szerdán a szemész szakorvost

Nyíregyháza - Látás kincs, éppen ezért vigyázni kell a szemünk épségére! Egyes felmérések szerint világszerte a lakosság felének lenne szüksége látáskorrekcióra, azonban kevesen vesznek részt látásellenőrzésen.

Nyíregyháza - Látás kincs, éppen ezért vigyázni kell a szemünk épségére! Egyes felmérések szerint világszerte a lakosság felének lenne szüksége látáskorrekcióra, azonban kevesen vesznek részt látásellenőrzésen.A vizsgálat fontosságáról, a már meglévő szembetegségekről és azok kezeléséről, a megelőzésről kérdezhetik szakember a telefonnál sorozatunkban dr. Szabó Irén szemész szakorvost és kontaktológust, a Szabolcs Optika tulajdonosát október 24-én, szerdán 10 és 11 óra között a 42/501-517-es telefonszámon.

Az érdeklődők, tanácsra várók e-mailben is kérdezhetik a szemész szakorvost, kontaktológust, a kérdéseket október 24-én 10 óráig várjuk a [email protected] címre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!