Hajdú-Bihar

2012.11.04. 17:10

Kérdezze a kardiológust!

Debrecen. Magyarországon 200-300 ezer ember szenved szívelégtelenségben, de több mint félmillióra tehető a koszorúérbetegek száma, akik sokszor nem is tudják, hogy az a szívtájéki fájdalom, ami néha jelentkezik náluk, komolyabb problémát is takarhat – mondta prof. dr. Édes István, a Kardiológiai Intézet igazgatója, aki ezzel kapcsolatosan is várja olvasóink hívásait keddi (november 6.) szakembertelefonunk során.

Debrecen. Magyarországon 200-300 ezer ember szenved szívelégtelenségben, de több mint félmillióra tehető a koszorúérbetegek száma, akik sokszor nem is tudják, hogy az a szívtájéki fájdalom, ami néha jelentkezik náluk, komolyabb problémát is takarhat – mondta prof. dr. Édes István, a Kardiológiai Intézet igazgatója, aki ezzel kapcsolatosan is várja olvasóink hívásait keddi (november 6.) szakembertelefonunk során. Az egyetemi tanárt 14 és 16 óra között kérdezhetik szerkesztőségünkben az 52/525-402-es telefonszámon, de nemcsak az említett témákban, hanem például a szív más betegségeivel kapcsolatosan, vagy a rizikófaktorokról is.

Kérdésüket e-mailben is elküldhetik az [email protected] címre. HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!