Hajdú-Bihar

2012.12.11. 08:45

Adventi karácsonyi délután Körösszegapátiban

Körösszegapáti - Adventi karácsonyi délutánt rendezett a református egyházközösség Körösszegapátiban Csizmadia Tibor református tiszteletes irányításával.

Körösszegapáti - Adventi karácsonyi délutánt rendezett a református egyházközösség Körösszegapátiban Csizmadia Tibor református tiszteletes irányításával.Felesége Csizmadia Tiborné már előre elkészítette azokat az anyagokat, melyből megfelelő karácsonyi díszeket lehet alkotni. A megjelent gyermekek és felnőttek Pántya Péterné segítségével nagyon szép mintákat vágtak, ragasztottak, festettek, mellyel majd odahaza díszíthetik a karácsonyfákat.

A díszek készítése közben „Adventi kupa” néven asztalitenisz versenyre is sor került. Három korosztályban mérkőzhettek egymással a sportot szeretők. Mindhárom korosztályban az első három helyezettet éremmel jutalmazták, valamint az első helyezést elért versenyzők díszes kupát is kaptak.

A találkozóra érkezett mintegy 35 fő résztvevőt a rendezők kaláccsal és teával vendégelték meg. Így kellemesen telt el a szombat délután a Körösszegapáti református gyülekezet adventi rendezvényén.

Vmirjáncki József

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!