Hajdú-Bihar

2013.01.28. 12:59

A bemesek nem felejtenek!

Nyíregyháza, Debrecen - A „Ne felejtsek!”Országos anyanyelvi verseny levelezős három fordulójában ebben az évben is évfolyamonként több százan versenyeztek. A szuper döntőbe, mely január 26-án volt, csak az első tíz helyezést elért tanulók kaptak meghívást.

Nyíregyháza, Debrecen - A „Ne felejtsek!”Országos anyanyelvi verseny levelezős három fordulójában ebben az évben is évfolyamonként több százan versenyeztek. A szuper döntőbe, mely január 26-án volt, csak az első tíz helyezést elért tanulók kaptak meghívást. A verseny helyszínén, Debrecenben, 45 perc alatt kellett megoldaniuk a feladatsort. A nyíregyházi Bem József Általános Iskolából négy ötödikes, három hatodikos, egy hetedikes és két nyolcadikos tanuló vett részt a döntőben. A tanulók nagyszerűen teljesítettek, s a Bem iskola pedagógusait példa értékű tehetséggondozásukért kiemelték. (Felkészítő tanárok: Buda Barnáné, dr.Kerekesné Kádár Mariann, Veress Krisztina.)

Eredmény:

5. évfolyam:

Horváth Dorka 4.

Filep Csongor 6.

Raineri Gian Franco 10.

Mészár Ádám 11.

6. évfolyam:

Rendes Fanni 1.

Vékony Orsolya 2.

Olesnyovics Petra 4.

7. évfolyam:

Csatáry Ádám 4.

8. évfolyam:

Lengyel Letícia 1.

Bobonka Emese 3.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!