Hajdú-Bihar

2013.01.22. 13:38

Egy héten belül javítják a Kassai úti járdahibát

Debrecen - "Egy újabb debreceni gyöngyszem... A Kassai út 2. előtti buszmegállóban kerülgetik az emberek ezt a lyukat, elég morbid, a járda közepén. Veszélyes is." - írta múlt pénteken egy olvasónk szerkesztőségünknek, s képeket is mellékelt leveléhez.

Debrecen - "Egy újabb debreceni gyöngyszem... A Kassai út 2. előtti buszmegállóban kerülgetik az emberek ezt a lyukat, elég morbid, a járda közepén. Veszélyes is." - írta múlt pénteken egy olvasónk szerkesztőségünknek, s képeket is mellékelt leveléhez. Észrevételét továbbítottuk a polgármesteri hivatalnak. A városüzemeltetési osztály keddi válaszából kiderült, már értesültek a hibáról, ezért helyeztek ki figyelmeztető terelőoszlopokat. Megjegyezték: "Ezeket sajnos egyesek felborogatják." Véleményük szerint a hiba egy hajdani közművezeték-javítás nyomán keletkezett. "Az újraaszfaltozott járda alatt minden bizonnyal vízmosta üreg alakult ki, s a járda emiatt szakadt be. A városüzemeltetési osztály arra törekszik, hogy a hibát néhány napon – legkésőbb egy héten – belül elhárítsa" - írták válaszukban.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!