Hajdú-Bihar

2013.01.18. 12:20

Gyakorlótér lesz a debreceni „tankúsztatóból”

Debrecen - A múlt év vége óta a Bocskai-lövészdandár kezeli a Sámsoni út végén található „tankúsztatót”, amelyet gyakran keresnek fel cross motorosok és kutyasétáltatók.

Debrecen - A múlt év vége óta a Bocskai-lövészdandár kezeli a Sámsoni út végén található „tankúsztatót”, amelyet gyakran keresnek fel cross motorosok és kutyasétáltatók. A nyitott, füves terület korábban a Honvédelmi Minisztérium Fegyverzeti és Hadbiztosi Hivatalához tartozott, de amióta a dandár átvette, figyelmeztető táblát helyeztek ki és sáncot hánytak a földdarabon. – A területet a jövőben gyakorlótérként kívánjuk hasznosítani, egyelőre a környezetvédelmi engedélyek beszerzése zajlik. Ezúton figyelmeztetünk mindenkit, hogy a hely magánterület, ezért a hozzájárulásunk nélkül idegenek nem tartózkodhatnak ott – mondta a Napló érdeklődésére csütörtökön Révészné dr. Markovics Zita, a dandár kommunikációs tisztje.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!