Hajdú-Bihar

2013.02.12. 07:28

Harcoljunk a vágóhidunkért!

Debrecen - Felháborodásomban írom a levelem a tönkre tett munkatársaim nevében is. Nagy tisztelettel adózom Gyula város vezetőségének, valamint a Csabai Húsüzem vezetőinek: meg tudták menteni a húsüzemet, és nem tették munkanélkülivé a dolgozóikat - Horváth Sándor levele.

Debrecen - Felháborodásomban írom a levelem a tönkre tett munkatársaim nevében is. Nagy tisztelettel adózom Gyula város vezetőségének, valamint a Csabai Húsüzem vezetőinek: meg tudták menteni a húsüzemet, és nem tették munkanélkülivé a dolgozóikat - Horváth Sándor levele.Sajnos, országunk második legnagyobb vágóhídjáért a debreceni illetékesek ezt nem tették meg. Ötszáz ember vált munkanélkülivé - a beszállítókkal együtt. Munkatársaimmal sokat dolgoztunk üzemünk fejlesztéséért. Amikor szép és korszerű lett, akkor zavartak el bennünket. Fazekas Sándor miniszter úr ígéri, hogy felvirágoztatja a sertéstenyésztést! Ezért kellene állami kézbe venni a külföldi (szlovák) tulajdonostól a debreceni vágóhidat. Nehogy a szolnoki is így járjon!

Remélem, a volt munkatársaim is megszólalnak a tönre tett életük miatt. Harcoljunk a vágóhidunkért!, és ezt kérjük Debrecen vezetőségétől is. Reméljük, a Gyulai Húsüzem megmentése példa lehetne számukra is.

- Horváth Sándor, Debrecen -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!