Hajdú-Bihar

2013.02.20. 10:12

Hol tart a Tudományos élménypark kivitelezése?

Debrecen - Tavaly december számoltunk be arról, hogy 2014 tavaszára befejződhetnek a munkálatok a Debreceni Egyetem botanikus kertjében, mivel a kivitelező átvehette a munkaterületet.

Debrecen - Tavaly december számoltunk be arról, hogy 2014 tavaszára befejződhetnek a munkálatok a Debreceni Egyetem botanikus kertjében, mivel a kivitelező átvehette a munkaterületet. Eredetileg már akkora át kellett volna adni a létesítményt, de az alpolgármestertől kapott információ szerint a közbeszerzések sikertelensége, illetve a két fél részéről a beruházás tartalmának a tervezett költségvetéshez igazítása okozta a csúszást. Így tolódott el az újabb határidő, amelyre mindenképpen be kell fejezni a még 2008-ban beadott uniós pályázat megvalósítását. Lehet-e ennek akadálya, és min kellett változtatni az eredeti tervekhez képest?. Ezekre a kérdésekre kérünk választ az illetékesektől.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!