Hajdú-Bihar

2013.02.21. 13:06

Természetszerető egyetemisták Debrecenben

Debrecen – Madárgyűrűzést tartottak csütörtökön délelőtt a Debreceni Egyetemen a madáretetőnél, a madárfajok jobb megismerése és a madárgyűrűzés népszerűsítése céljából a DEHÖK Hallgatói Környezetvédelmi Bizottsága, illetve a DE MÉK Természetvédelmi Állattani és Vadgazdálkodási Tanszék szervezésében.

Debrecen – Madárgyűrűzést tartottak csütörtökön délelőtt a Debreceni Egyetemen a madáretetőnél, a madárfajok jobb megismerése és a madárgyűrűzés népszerűsítése céljából a DEHÖK Hallgatói Környezetvédelmi Bizottsága, illetve a DE MÉK Természetvédelmi Állattani és Vadgazdálkodási Tanszék szervezésében. A hallgatói testület közleményéből kiderül: a kiemelt célok között szerepel az egyetemi hallgatók természetszeretetének növelése, amelynek kiváló eszköze lehet a közelmúltban az Élettudományi Központ elé kihelyezett madáretető. A gyűrűzéssel kapcsolatos tudnivalókkal, illetve a mesterfogásokkal dr. Juhász Lajos egyetemi docens, tanszékvezető vezetésével ismerkedhettek meg az érdeklődők.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!