Hajdú-Bihar

2013.03.05. 19:48

Előre a hölgyekkel! A nők hónapját köszöntötték Debrecenben

Debrecen – Lányokat vezetői készségekkel felvértező táborban – GROW Summer Camp – edződtek azok a fiatalok, akik zenekaraikkal mutatkoztak be az Amerikai Kuckó eseményén kedden.

Debrecen – Lányokat vezetői készségekkel felvértező táborban – GROW Summer Camp – edződtek azok a fiatalok, akik zenekaraikkal mutatkoztak be az Amerikai Kuckó eseményén kedden. A nők hónapja alkalmából megrendezett összejövetelen a táborban szerzett tapasztalataikról is beszélgettek az érdeklődőkkel a Belvárosi Közösségi Ház pódiumtermében.

HBN

A keddi klub fellépő zenekarai: Amuseic (Lévai Krisztina, Pöstényi Balázs, Sinka Andor Dénes), Scattered (Komoróczy Kitti, Mázló Attila, Pöstényi Balázs).

Az amerikaiak márciusban azokról a nőkről emlékeznek meg, akik munkásságukkal jelentősen hozzájárultak az amerikai történelem, társadalom és kultúra fejlődéséhez – ismertetik közleményükben a szervezők.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!