Hajdú-Bihar

2013.03.08. 10:31

Nézőpont: Nők, nők, nők

<em>Bizony, bizony, csak jó a nőknek! Mert mi, férfiak szeretjük őket, néhányan pedig egyenesen rajonganak a kor ízlését leginkább megtestesítő fiatal vagy fiatalos hölgyekért. És ki-ki közülünk, férfiak közül, vérmérséklete és pénztárcája vastagsága, no és igénye szerint ki is fejezi ebbéli vonzalmát a nők iránt</em> - &nbsp;<strong>Kovács Zsolt</strong> jegyzete.

Bizony, bizony, csak jó a nőknek! Mert mi, férfiak szeretjük őket, néhányan pedig egyenesen rajonganak a kor ízlését leginkább megtestesítő fiatal vagy fiatalos hölgyekért. És ki-ki közülünk, férfiak közül, vérmérséklete és pénztárcája vastagsága, no és igénye szerint ki is fejezi ebbéli vonzalmát a nők iránt -  Kovács Zsolt jegyzete.A lányok, hölgyek, nők, mutassanak is kifelé bármilyen keménységet, ellenállást, férfiasságot, valamint legyenek bármekkora türelemmel életük menetét tekintve, azért imádják, ha a férfiember észrevételezi küllemük előnyös vonásait, emlékezteti a hölgyet az öltözete és egyénisége közötti páratlan összhangra, megdicséri új frizuráját, kellemesnek nevezi hangját és modorát. Elég őket elfogadni olyannak, amilyenek. És ha ők ezzel elégedetlenek, bizony segítenünk kell elfogadni önmagukat, megbékélni önmagukkal. És persze ne feledkezzünk meg a romantikáról sem. Kis csokoládé, virág, gyertyafényes vacsora, legyen az bármi is, a nők örülnek a meglepetésnek. Mert ők már csak ilyenek – még nőnapon is.

Bizony, bizony, csak jó a nőknek! Mert ma már megvalósíthatják önmagukat képességeik, adottságaik, lehetőségeik szerint szinte mindenben. Élnek is ezzel! És éljenek is vele! Iskola? Nézzünk szét az egyetemeken, főiskolákon; több a lány, mint a fiú. Ők lesznek a jövő értelmisége, a jövő vezetői. Munka? Magyarország már ma is az európai élmezőnybe tartozik a női menedzserek arányát tekintve, de mi lesz itt tíz vagy tizenöt év elteltével! Sőt, már mozdonyvezetők is lehetnek a nők!

Családalapítás? Gyermek? Majd, ha megvalósították önmagukat, álmaikat! Mind többen vannak, akik nemhogy harminc, hanem harmincöt alatt nem is tervezik, hogy férjhez menjenek, gyermeket szüljenek. Igen, joguk van ehhez. Joguk van a tanuláshoz, a diplomához, a karrierhez, az önálló élethez. És persze jöhet a kormány a tradicionális családmodell sulykolásával, a hagyományos női szerep szépségeivel, no meg szinte kötelességszerű teljesítésével. És persze a családi nyomás, hogy mikor lesz már unoka?! A mai kor fiatal hölgye előbb élni szeretne, mégpedig képessége, lehetősége, tehetsége és adottsága szerint kipróbálni magát. Mert ők már ilyenek! És ezt ne feledjük – még nőnapon sem.

Ezek is érdekelhetik