Hajdú-Bihar

2013.04.22. 15:23

Gördülékenyen indulhat a nap

Püspökladány - Egyedülálló módon csatlakozott Püspökladány a Bringázz a munkába! programhoz. Budapesten kívül a megyénkbeli település az egyetlen, ahol nyitóeseményt rendeztek az öt hétig tartó verseny indításakor.

Püspökladány - Egyedülálló módon csatlakozott Püspökladány a Bringázz a munkába! programhoz. Budapesten kívül a megyénkbeli település az egyetlen, ahol nyitóeseményt rendeztek az öt hétig tartó verseny indításakor. A kampány célja, hogy népszerűsítse a mindennapi kerékpáros közlekedést. Az egészségmegőrzést és a környezetvédelmet támogató vetélkedő résztvevőinek nyolc alkalommal kell kétkerekűre pattannia és útját regisztrálnia egy online térképen április 22. és május 25. között értékes nyereményekért – mondta el lapunknak Varga Andrea, a szervező Magyar Kerékpárosklub munkatársa, akit Püspökladányból azzal keresték meg, hogy szeretnének nyitórendezvényt szervezni.

Bár ez egy rendhagyó kérés, de örömmel adtunk tanácsot a kampány céljaihoz illeszkedő program összeállításában, így a település vállalta a május 9-ei bringás reggeli lebonyolítását is – folytatta a kampányfőnök – Hajdú-Bihar megyében nagy hagyománya van a 2008 óta tartó akciónak, tavaly hat nyertes ebben a megyében tekert.

HBN-HaBe

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!