Hajdú-Bihar

2013.04.02. 15:45

Sok sportágat kipróbálhatnak az élménynapon

Lelkesen készülődnek az I. Harcművészeti Élménynapra, melynek fővédnöke Kovács „Kokó” István lesz.

Lelkesen készülődnek az I. Harcművészeti Élménynapra, melynek fővédnöke Kovács „Kokó” István lesz.Még egy hónap van hátra az I. Harcművészeti Élménynap kezdetéig, azonban a fellépő egyesületek már most gyakorolnak bemutatóikra. A rendezvénynek a Decathlon áruház parkolója ad otthon május 4–én tíz órától egészen este nyolc óráig. A kilátogatók húsz különböző harcművészeti stílussal ismerkedhetnek meg, a szervezők pedig ügyelnek arra, hogy a felnőttek és gyerekek egyaránt érdekesnek találják a programokat.

Az érdeklődők bepillantást nyernek az Aikido, Baranta, Capoeira, Defendo, Eskrima, Goju-ryu, Ju-jitsu, Kempo, Kendo, Krav maga, Kyokuhinkai, MMA, Ninjutsu, Ökölvívás, Shotokan, Shito-ryu, Taekwondo, Tai chi, Thai-Boksz, Wing Tsun Kung Fu sportágak stílusaiba, és az edzéseken folyó munkába is. Érdekesség, hogy a vállalkozó kedvűek nem csak nézhetik a bemutatókat, hanem lehetőség nyílik a különböző sportok kipróbálására, valamint a helyszínen lévő egyesületek képviselőivel is találkozhatnak.

A bemutatók kísérő programja egy kulturális kiállítás, melynek keretein belül bemutatják a japán és kínai tradíciókat, mint sok harcművészeti stílus őshazáját.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!