Hajdú-Bihar

2013.05.15. 11:18

Folytatódnak az útjavítási munkák Debrecenben

Debrecen - A második ütemben csaknem 10 ezer négyzetméteren, több mint 2 kilométer hosszban újítanak fel elhasználódott útburkolatokat.

Debrecen - A második ütemben csaknem 10 ezer négyzetméteren, több mint 2 kilométer hosszban újítanak fel elhasználódott útburkolatokat.Megkezdődött a nagyfelületeket érintő útjavítási munkák második üteme a városban, amelyet az önkormányzat megrendelésére április elején kezdtek el.

A folytatás

A következő hetekben csaknem 9500 négyzetméternyi felületen, több mint 2 kilométer hosszban újulnak meg egyes elhasználódott útburkolatok. A munkálatok költsége 50 millió forint, amit az önkormányzat saját forrásból fedez.

A felújítás a Móricz Zsigmond körút, a Létai- és a Határ út, valamint a Szabó Kálmán-, a Sillye Gábor-, a Vezér-, a Napraforgó-, a Honvéd-, és a Sumen utcák egyes szakaszain zajlik. A pontos ütemezésről és a forgalomkorlátozásokról a polgármesteri hivatal, a www.debrecen.hu oldalon nyújt folyamatos tájékoztatást.

HBN OCs

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!