Hajdú-Bihar

2013.05.11. 15:25

Megkérdeztük: Ön kilátogat-e a hétvégi nagyvásárba?

- Nem szoktam amúgy kilátogatni, de ezúttal a barátnőmmel kimegyek. A sok ember miatt nem kifejezetten kedvelem az ilyen vásárokat, de mivel többeknek megígértem már, ezért most kint leszek - osztotta meg velünk Szalay Lilla.

- Nem szoktam amúgy kilátogatni, de ezúttal a barátnőmmel kimegyek. A sok ember miatt nem kifejezetten kedvelem az ilyen vásárokat, de mivel többeknek megígértem már, ezért most kint leszek - osztotta meg velünk Szalay Lilla.- Eszembe sem jutott, hogy már most lesz a vásár, holott ki szoktam menni, de nem vásárolni, csak nézelődni. Néha felülünk egy-egy extrém hintára a vidámparki részen, de ennyiben ki is merül a vásározás számomra - közölte Gyarmati Dávid.

- Nosztalgiából fogok csak kimenni, mert korábban a környéken laktunk, de már régen nem mentem ki rá. Ezúttal kimegyek nézelődni, de nem kimondottan szeretem a nyüzsgést - foglalta össze Bíró Kitti.

Tóth Dezső ezzel ellentétben szívesen látogat ki a vásárokba. - A hangulat, a forgatag, meg az ismerősökkel való csatangolás okán biztosan kilátogatok most is, néha vásárolunk is az újdonságokból, de nem nagy értékben - tette hozzá.

- Én nem szeretem ezeket a vásárokat, ha valamire szükségem van, azt boltban veszem meg, a tömeg meg amúgy sem vonz - zárta rövidre Baranyi Kristóf.

Vaskovits Soma is hasonlóan vélekedik - Nem preferálom ezeket a tömegrendezvényeket, családi hétvégét tartunk amúgy is, így már csak emiatt is kihagyom a hétvégi vásárt. Korábban ha kimentünk, akkor is csak a nézelődés miatt tettük a haverokkal.

Szalay Lilla - Barátnőmmel kimegyek.

Gyarmati Dávid - Nem vásárolok, csak nézelődök.

Bíró Kitti - Nosztalgiából fogok csak kimenni.

Tóth Dezső - Néha vásárolunk az újdonságokból!

Baranyi Kristóf - Inkább boltban vásárolok.

Vaskovits Soma - Nem szeretem a tömegrendezvényeket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!