Hajdú-Bihar

2013.05.15. 15:38

Világbajnok Chefek Éjszakája

Debrecen - Rozmaringos házinyúl filé erdei gombás burokban, saját levével, medvehagymás rakott karfiollal.

Debrecen - Rozmaringos házinyúl filé erdei gombás burokban, saját levével, medvehagymás rakott karfiollal.A cívis város gasztronómiája, a hajdú-bihari ízek és szakácsok a világ legjobbjai között vannak, amelyről külföldön sokkal többen, jóval többet tudnak, mint itthon. Ezen kíván változtatni az a különleges vacsoraest, amelyet jövő hét pénteken rendeznek a debreceni Hotel Lyciumban.

Ennek keretében a konyhában egyszerre öt olyan debreceni-, illetve hajdúszoboszlói chef fog főzni, akik 1996. óta öt szakácsolimpián, öt világbajnokságon és öt Európa-bajnokságon vettek eddig részt és ezeken összesen csaknem 70 érmet szereztek. A vendégek a szezonnak, tájegységünknek és a nemzetközi trendeknek egyaránt megfelelő menüsorra számíthatnak.

HBN Ocs

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!