Hajdú-Bihar

2014.08.28. 08:40

Nézőpont: Már ez sem olyan tiszta...

<em>Mint ismeretes, a közelmúltban több tízezer liter, egészen pontosan tizenkét különböző fajta ásványvíz forgalmazását tiltotta meg, és kötelezte a gyártókat a termék visszahívására a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal.</em> Sipeki Attila jegyzete.

Mint ismeretes, a közelmúltban több tízezer liter, egészen pontosan tizenkét különböző fajta ásványvíz forgalmazását tiltotta meg, és kötelezte a gyártókat a termék visszahívására a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal. Sipeki Attila jegyzete.Az ásványvizek az elmúlt hónapok célellenőrzései során buktak meg sorra a hatóságnál. Az üzletláncok, együttműködve a hatósággal, az érintett termékeket haladéktalanul levették a polcokról. Ami külön érdekességszámba megy, hogy a forgalmazók között van két olyan nagynevű áruházlánc is, akik mindennapos reklámjaikban a minőséget és a kedvező árat hirdetik – amiből úgy tűnik, a kedvező ár helytálló. Talán éppen ezért.

Korábban hallottunk már egér látta, sőt egér lakta bolti kenyerekről, romlott sonkáról, tejről, tejfölről, konzervekről és mérgező összetevőket tartalmazó élelmiszerekről is, de hogy már a vízzel sincsen minden rendben?! Gyermekkoromból emlékszem vissza, hogy az idősek még a szűz patakból is merítettek. Meg is élték a száz évet. Mi jöhet még ezután?

Sipeki Attila

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!