Hajdú-Bihar

2014.10.16. 10:02

Jegyzet: Celebjeink mentessége

<em>Az ilyen sztorik az igazán bicsaknyitogatók! A bulvárlapok hasábjain és netes portálokon nap mint nap olvashatunk futó celebejinkről. Műbalhéikról, hatalmas gondjaikról.</em> Mán László jegyzete.

Az ilyen sztorik az igazán bicsaknyitogatók! A bulvárlapok hasábjain és netes portálokon nap mint nap olvashatunk futó celebejinkről. Műbalhéikról, hatalmas gondjaikról. Mán László jegyzete.

Az egyik slágertéma a szőke celebcica hamarosan megjelenő kiadványa (a könyv jelzőt nem használnám), amelyben légyottjairól számol majd be. Ő nem akar senkit pellengérre állítani, legyen az politikus, sportoló, vagy csak ismert ember, ám kendőzetlenül tárja majd ország-világ elé erotikus élményeit. Eddig sem titkolta, hogy a testéért, az élményekért bizony zsebbe, vagy bankkártyához kell nyúlniuk a kuncsaftoknak, azt pedig aligha gondolhatja bárki, hogy az üzlet után jött a hivatalos számla.

Aztán ott van a mindent legyőző, aki időnként mosakodik, tagadja az ellene felhozott vádakat, majd hivalkodik autóval, utazással, zsírleszívással és szinte mindennel, ami pénzbe, nem is kevésbe került. Az egyik csatorna nagy sztárja naponta bepillantás nyújt életébe, amiért nem kevés pénzt akaszt le, miközben több, személyével kapcsolatba hozható cégnek van komoly tartozása.

És mi van ilyenkor az eltitkolt jövedelmeket árgus szemekkel kutatókkal? Mikor halljuk már, hogy bármelyikükre keményen lecsapnak, büntetnek, lefoglalnak, miként azt sokszor megteszik a fejüket az adóshurokba kényszerből bedugó egyszerű honfitársainkkal.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!