Hajdú-Bihar

2014.10.29. 15:43

Jegyzet: Hűtőlázadás

<em>Óriási az érdeklődés a hűtőgépcserés és fűtéskorszerűsítési pályázatok iránt – számolt be a hírről korábban a fejlesztési tárca, de nem biztos, hogy most is fülig ér a szájuk: valószínűleg csuklanak erősen.</em> Száraz Ancsa jegyzete.

Óriási az érdeklődés a hűtőgépcserés és fűtéskorszerűsítési pályázatok iránt – számolt be a hírről korábban a fejlesztési tárca, de nem biztos, hogy most is fülig ér a szájuk: valószínűleg csuklanak erősen. Száraz Ancsa jegyzete.

Mindenki az édesanyjukat szidja, miután a rendszer az első napon összeomlott. Aki állami támogatással szerette volna kicserélni ezeréves hűtőgépét, elavult kazánját és korhadt ablakait, csak egy 404-es hibaüzenetet talál, és némi vigaszt: „...a legnagyobb elővigyázatosság és gondosság ellenére... a problémákat még nem sikerült teljes körűen megoldani... bizonytalan időre a pályázatbenyújtásokat felfüggesztjük...”

Megható ez az odafigyelés, különösen úgy, hogy az eredeti időpontban, október 22-én ugyanez történt. Ez nem jelenthet mást, mint hogy az ősrégi hűtők, kazánok és ablakok annyira ragaszkodnak a családokhoz, amelyeknél évtizedek óta szolgálnak, hogy fellázadtak: megbíztak egy hackert, aki hipp-hopp kijátszotta a pályázatokat kezelő honlapot.

Csak így történhetett, az ugyanis elképzelhetetlen, hogy a szaktárcánál hibázott valaki és olyan cégre bízták a munkát, amely jobban helyezkedik, mint ahogy dolgozik. Talán kiírhatnának egy pályázatot informatikai cégek részére – csak nehogy lefagyjon a rendszerük!

Száraz Ancsa

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!