Hajdúdorog hírei

2012.06.28. 08:56

Esélyegyenlőségi nap a Mozi udvarán

Hajdúdorog - A felhőtlen kikapcsolódás és az önfeledt szórakozás jegyében szervezte meg hagyományos esélyegyenlőségi napját a Hajdúsági Sorstársak Együtt Egymásért Egyesület június 23-án, a Görög Demeter Művelődési Ház mozijának udvarán.

Hajdúdorog - A felhőtlen kikapcsolódás és az önfeledt szórakozás jegyében szervezte meg hagyományos esélyegyenlőségi napját a Hajdúsági Sorstársak Együtt Egymásért Egyesület június 23-án, a Görög Demeter Művelődési Ház mozijának udvarán.A napsütötte délelőttön közel százan gyűltek össze, hogy egy zenés – táncos mulatságban, élménydús programkavalkádon vegyenek részt.

A megjelenteket köszöntő Karcagi Márta mindenek előtt, örömmel osztotta meg közönségével a hírt, hogy a szervezet vezetését Kerékgyártóné Kiss Ilona vette át Kovács Sándorné elnök asszonytól. Jelen összejövetel megszervezése első feladatai között szerepelt az új vezetőnek, aki szívét lelkét beleadta az igyekezetbe, annak érdekében, hogy minden résztvevő jól érezhesse magát. Dr. Szabó Miklós, a Fehér Bot Alapítvány elnöke sok sikert kívánt Ilonának, majd megragadta az alkalmat, hogy az előző elnöknek is megköszönje eddigi munkáját.

Hajdúdorogi Szivárvány Hagyományőrző Egyesület Néptánc csoportja, majd a közelmúltban alakult férfikar katonadalokból és népdalokból hozott egy csokorra valót. A MOZAIK kultúrcsoport humoros jelenetekkel színesítette a délelőtt programcsokrát. Balogh Sándor népszerű táncdalokkal kedveskedett az egybegyűlteknek. Megérte várni a méretes bográcsokban rotyogó ízletes slambucra, melyet Szalka László és szorgos segítői készítettek el nagy szeretettel és hozzáértéssel a kedves vendégeknek. A finom falatokat az ügyfelek produkció követték. Hidi Ferencné saját verssel és dallal készült, ahogyan Jakab Sándorné és Horváth Márton is énekes produkcióval állt a hallgatóság elé. Kéri János tangóharmonika tudását csillogtatta meg, míg Kéri Jánosné versben mondta el érzéseit, Szuromi Sándorné pedig paródiákat mutatott be. A kulturális csemege végeztével sorstársi beszélgetésekre került sor.

A szervezők ezúton szeretnének köszönetet mondani támogatóiknak, Borsó Tamás egyéni vállalkozónak, Fehérvári György zöldség-gyümölcs kereskedőnek, a Lidl Magyarország Bt.-nek és Orosz Imre szikvízkészítő egyéni vállalkozónak, amiért felajánlásaikkal lehetővé tették a rendezvény létrejöttét.

Mosolygó Marietta

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!