Hajdúszovát hírei

2012.06.01. 11:52

30 éves a Hajdúszováti Derűs Alkony Nyugdíjas Klub

2012. május 23.-án ünnepelte a Derűs Alkony Nyugdíjas Klub a 30. Jubileumi évfordulóját.   Megalakulásának 30. évfordulóját ünnepelte községünkben a Derűs Alkony Nyugdíjas Klub.

2012. május 23.-án ünnepelte a Derűs Alkony Nyugdíjas Klub a 30. Jubileumi évfordulóját.

 

Megalakulásának 30. évfordulóját ünnepelte községünkben a Derűs Alkony Nyugdíjas Klub. A jeles évforduló alkalmából ünnepséget rendeztek a klubtagok a Kodály Zoltán Művelődési Házban 2012. május 23-án a Hajdúszováti Gondozási Központ munkatársainak segítségével. A rendezvényre meghívták a klub egykori vezetőit, Csóka Lajosnét, aki sajnos egészségi állapota miatt nem tudott jelen lenni, Károlyi Sándornét, Tóth Károlynét, községünk elöljáróit, valamint az intézményvezetőket.

Az ünnepelteket Vass Sándor polgármester úr köszöntötte, majd a klubvezető, Mónus Jánosné.

A programban az óvodások és az iskolás gyerekek kedveskedtek egy szerény műsorral az időseknek, majd a klubtagok is előadtak egy rövid énekes műsort.

Ezt követően a Perfect együttes tagjai köszöntötték a klubtagokat és egy rövid operett műsorral kedveskedtek az ünnepelteknek.

A műsorszámokat finom estebéd és egy szép torta követte. Majd zenés mulatsággal folytatták a vendégek az ünneplést. Reméljük a következő jeles évfordulón is köszönthetjük majd a nyugdíjas klub tagjait és vezetőit, további munkájukhoz jó egészséget és sok erőt kívánunk!

A Gondozási Központ munkatársai

Ezek is érdekelhetik