HAON - Hűségkártya

2013.05.13. 17:23

A kerti öntözés mesterei

Debrecen - Öt százalék kedvezményt biztosítanak a szivattyúk és házi vízellátók árából.

Debrecen - Öt százalék kedvezményt biztosítanak a szivattyúk és házi vízellátók árából.A Celsius Trade Kft. egyik fő profilja a Pedrollo, Elpumps, Leo, Calpeda gyártmányú kerti szivattyúk és házi vízellátók forgalmazása. Ezeket a típusokat szervizelik is, illetve alkatrész-értékesítéssel is állnak ügyfeleik szolgálatára. – A másik fő profilunk a hőmérséklet- és nyomásmérők, érzékelők területe. Szobai hőmérőktől, páratartalom-mérőktől kezdve az ipari kemence szabályozókig, érzékelőkig terjed tevékenységünk – tudtuk meg Rácz Zoltán tulajdonostól.

Kiadást csökkenthetnek

A cégvezető 2011 óta partnere a Napló-hűségprogramnak. – Azért csatlakoztunk a programhoz, mert így sok olyan helyi lakoshoz juthatunk el, aki még nem hallott rólunk, illetve tudjuk, hogy a mai világban minden egyes forint számít, ezért ezzel a lehetőséggel is szeretnénk csökkenteni vásárlóink kiadásait. A hűségkártyával vásárlók számára 5 százalék kedvezményt biztosítunk a szivattyúk és házi vízellátók árából – fogalmazott a tulajdonos.

Jó tapasztalatok

Rácz Zoltán tapasztalata szerint egyre többen élnek a hűségprogram nyújtotta lehetőségekkel. A cégvezető személy szerint több mint 10 éve Napló-előfizető; kedvence az informatikával foglalkozó oldal, a sportrovat és a keresztrejtvény. – Magam is több ízben használtam már a hűségkártyát, hiszen itt nem kell pontokat gyűjtögetni, nem haszontalan dolgot kell megvenni, hanem azonnali, kézzel fogható a kedvezmény – jegyezte meg Rácz Zoltán.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!