HAON - Hűségkártya

2013.05.13. 17:17

Az órák szigetén

Debrecen - Közép- és alsó árkategóriás órákat kínálnak a Debrecen Plazába betérőknek.

Debrecen - Közép- és alsó árkategóriás órákat kínálnak a Debrecen Plazába betérőknek.A Debrecen Pláza szívében található egy kicsi, mégis annál vonzóbb, színes és figyelemfelkeltő szigetpult, mely hosszú évek óta a plázába járó embereknek: fiataloknak és időseknek egyaránt kedvence. A pult már 14 éve fáradhatatlanul üzemel a hét minden napján, sőt hétvégén is. A tulajdonos Bombera Attilától (aki egyben órás is) megtudtuk, szeretnének minden igényt kielégíteni, ezért tartanak több divatmárkát, így kapható Fossil, DKNY, GO Girl Only, sőt tradicionális márkák is, úgy mint a Casio és a Timex órák. Az órákon kívül foglalkoznak még elemcserével és bőr óraszíjak eladásával is, mely a visszajáró törzsvásárlóik szerint a legolcsóbb a városban.

Megbízható

– Az a vásárló, aki szeretne pontos, precíz, kedves és egyben gyors, megbízható, korrekt kiszolgálást, mindenképp keresse fel ezt a csöpp szigetet a bevásárlóközpont szívében. Célunk, hogy a vásárló elégedetten és széles mosollyal távozzon és, hogy természetesen legközelebb is visszatérjen – fogalmazott a cégvezető.

Ballagásra, évzáróra

Bombera Attila már 3 éve partnere a Napló–hűségprogramnak, mellyel rendkívül elégedett. Sokan igénybe veszik nála ezt a lehetőséget, hiszen az egész árukészletre kiterjed és 10 százalék kedvezményt jelent minden óra árából. – Ezért ne feledjük el, hogy idén is rohamosan közeledik az évzárók és ballagások ideje, amelyre érdemes szétnéznie minden ajándékozni vágyó szülőnek, rokonnak és barátnak. Hiszen a legszebb ajándékok egyike még mindig a gondosan és szeretettel megválasztott igényes karóra – fűzte hozzá a tulajdonos.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!