HAON - Hűségkártya

2013.05.13. 17:11

Játékok birodalma

Debrecen - A hatalmas alapterű játékboltokban több ezer féle játék várja a kicsiket és nagyokat egyaránt.

Debrecen - A hatalmas alapterű játékboltokban több ezer féle játék várja a kicsiket és nagyokat egyaránt.A REGIO Kft. 1990-ben történt alapítása óta generációkon keresztül sok-sok gyermek álmát valósítja meg. A kereskedelmi áruházlánc országosan 20 üzletben a játékok óriási választékával várja a kedves vásárlókat. – Áruházunkban minden korosztály számára megtalálhatóak a régi sikeres játékok, valamint az éppen aktuális újdonságok egyaránt.

A játékokon túl szerepel még választékunkban sportcikk, strandcikk, iskolaszer, bizsu. Kizárólagosan forgalmazunk társasjátékokat, babákat, bébi játékokat, kreatív játékokat, diavetítőt, labdákat, valamint ismert világmárkákat képviselünk. Saját gyártással készülnek hinták, homokozók, evezők, tollaslabdák, téli sporteszközök, úgy mint bobok, szánkók, csúszkák. Többi üzletünktől eltérően a debreceni áruházunkban vásárlóink igényeit felmérve kibővítettük kínálatunkat ajándéktárgyak, dekorációs és lakberendezési, valamint kreatív hobbi termékek széles választékával.

A jellemzően családias, vidám légkörben, szakmailag felkészült, segítőkész eladók várják vásárlóinkat – tudtuk meg Kertész Ilona áruházvezetőtől.

A vevők a webáruház segítségével, kényelmesen otthonról is vásárolhatnak, a megrendeléseket közvetlen árukiszállítással is biztosítják, de lehetőség van az áruházban történő személyes átvételre is, ebben az esetben nincs szállítási költség.

Kedvezmények

Áruházunkban folyamatosan több száz terméket jelentős kedvezménnyel kínálunk. A hűségkártyát felmutató vásárlóknak minden termékre 10 százalék kedvezményt biztosítunk, kivételt képeznek a LEGO és akciós termékek, valamint más kedvezménnyel nem összevonható – mondta az áruházvezető.

Gyermeknap alkalmából rengeteg akciós termékkel várják a vásárlókat: május 24-25-26 napokon minden vásárlás egy ajándékkal többet ér, vásárlási értéktől függően ajándékot adnak. – Május 25-én (szombaton) a gyermekeknek kreatív foglalkozásokkal, játszósarokkal és arcfestéssel kedveskedünk – fűzte hozzá Kertész Ilona.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!