HAON lakóhelyem

2011.07.13. 12:38

A Hajdúnánáson igazoltatott féfival szemben elfogató parancs volt kiadva

Hajdú-Bihar - Nézze meg milyen ügyekkel foglalkoztak az elmúlt napokban megyénk rendőrei!

Hajdú-Bihar - Nézze meg milyen ügyekkel foglalkoztak az elmúlt napokban megyénk rendőrei!A Hajdúnánási Rendőrkapitányság rendőrei tegnap délelőtt igazolásra szólítottak fel egy helyi férfit, majd az intézkedés során megállapításra került, hogy a férfival szemben a Hajdú Bihar Megyei Bíróság BV. Csoportja elfogatóparancsot adott ki. Délután Polgáron került igazoltatásra egy fiatalkorú hölgy, akiről kiderült, hogy a Hajdúnánás Rendőrkapitányság eltűnés miatt körözését rendelte el, mivel a hölgy lakásotthonból engedély nélkül eltávozott és oda nem tért vissza. A lány előállításra került a Polgári Rendőrőrsre, majd a lakásotthonba visszaszállításra került.

 

Tegnap délután Biharkeresztes Határrendészeti Kirendeltség Ártánd Közúti Határátkelőhelyén kilépésre jelentkezett két orosz állampolgárságú nő. Az ellenőrzést végrehajtó útlevélkezelő megállapította, hogy a személyek a Magyarországi illetve schengeni tartózkodásukat hitelt érdemlően igazolni nem tudják, mivel a vízumuk lejárt. A személyek tiltott határátlépés szabálysértését követtek el, mivel a schengeni belső határt tiltott módon lépték át.

 

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság egyik rendőre tegnap délelőtt Gáborjánban intézeti szökés miatt körözött fiatalembert fogott el. A fiú előállításra került a kapitányságra, majd meghallgatását követően vissza lett szállítva a berettyóújfalui nevelőotthonba.

 

Dolog elleni erőszakkal szabálysértési értékre  elkövetett lopás vétség elkövetése miatt indult eljárás egy szegedi 20 éves hölgy ellen, aki tegnap este, egy ruházati üzletből

ruhaneműket tulajdonított el. A hölgy a ruhákat bevitte a próbafülkébe, majd azokról az áruvédelmi mágneses etikettet kitépte és táskájába rejtve kisétált az üzletből. Nem sokkal később feltartóztatásra került, majd a táskájából az eltulajdonított tárgyak is hiánytalanul előkerültek.

 

A Berettyóújfalu Rendőrkapitányság szolgálatban lévő járőre tegnap késő este Berettyóújfalu, vasútállomáson igazoltatott egy 14 éves sápi lányt, akiről kiderült, hogy a Püspökladány Rendőrkapitányság eltűnés miatt körözi.  A fiatal lány lakásotthonba visszaszállításra került.

 

Kelemen Éva r. hadnagy

 sajtószóvivő

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!