HAON lakóhelyem

2011.08.01. 11:37

Néhány perc alatt eloltották a tüzet a hajdúszoboszlói szállodában

Hajdúszoboszló - Senki sem sérült meg abban a tűzben, amihez éjfél előtt néhány perccel riasztották a hajdúszoboszlói tűzoltókat a fürdőváros szívében álló szállodához. Mint a Hotel Mátyás igazgatójától, Rideg Csabától megtudtuk, mire a lánglovagok a helyszínre értek, munkatársai eloltották a tüzet, ami az alagsorban keletkezett.

Hajdúszoboszló - Senki sem sérült meg abban a tűzben, amihez éjfél előtt néhány perccel riasztották a hajdúszoboszlói tűzoltókat a fürdőváros szívében álló szállodához. Mint a Hotel Mátyás igazgatójától, Rideg Csabától megtudtuk, mire a lánglovagok a helyszínre értek, munkatársai eloltották a tüzet, ami az alagsorban keletkezett. Elmondta, fél óra sem telt bele, s a vendégek, akik a munkák ideje alatt az udvaron várakoztak, visszatérhettek szobáikba. A tűz – mely ruhaneműket emésztett el – keletkezési okát egyelőre vizsgálják a szakemberek. A katasztrófavédelem ügyeletesétől megtudtuk, személyi sérülés nem történt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!