HAON lakóhelyem

2011.09.16. 09:56

Halálos baleset az M35-ös autópályán Hajdúböszörménynél

Hajdúböszörmény - Halálos közlekedési baleset történt pénteken kora reggel az M35-ös autópálya 19-es kilométerénél, ahol egy kamion átszakítva a szalagkorlátot áttért a főváros felé tartó pályatestre, majd az árokba csapódott. A kamion vezetője a helyszínen életét vesztette.

Hajdúböszörmény - Halálos közlekedési baleset történt pénteken kora reggel az M35-ös autópálya 19-es kilométerénél, ahol egy kamion átszakítva a szalagkorlátot áttért a főváros felé tartó pályatestre, majd az árokba csapódott. A kamion vezetője a helyszínen életét vesztette.A HAON információi szerint a román rendszámú kamion Debrecen irányába tartott éppen, amikor eddig tisztázatlan körülmények között átszakítva a szalagkorlátot áttért az ellentétes irányba haladó pályatestre, majd az út menti árokba csapódott. A műanyag granulátumot szállító kamion vezetője az összeroncsolódott vezetőfülkében a helyszínen életét vesztette, a forgalmat a helyszínelés és a műszaki mentés ideje alatt elterelték.

Azt, hogy a kamiont vezető középkorú férfi elaludt-e vagy rosszul lett, egyelőre nem lehet tudni. A rendőrök vizsgálják a baleset pontos körülményeit.

-M.I.-

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!