HAON lakóhelyem

2012.06.30. 11:57

Halálos baleset Halápnál

Haláp - A 48-as úton (a 16-os kilométerszelvénynél) Haláp és Vámospércs között két egymással szemben közlekedő személygépkocsi ütközött szombat délelőtt.

Haláp - A 48-as úton (a 16-os kilométerszelvénynél) Haláp és Vámospércs között két egymással szemben közlekedő személygépkocsi ütközött szombat délelőtt.Egy szürke Volkswagen Vámospércs felől haladt Debrecen irányába, amikor eddig tisztázatlan okból áttért a szemközti sávba. Ezt észlelte a Debrecen felől érkező Fiat vezetője, aki próbálta elkerülni az ütközést. Ekkor azonban a Volkswagen sofőrje is megpróbált korrigálni, ám az autó beszitált, majd a Fiat oldalának csapódott. Azt követően a Volkswagen lehaladt az úttestről és fának csapódva az útmenti árokban landolt.

A 49 éves sofőr életéért sokáig küzdöttek a helyszínen a mentősök, de végül nem sikerül megmenteni a férfi életét. Információink szerint az áldozat biztonságiöve nem volt bekapcsolva. A másik autóban két gyermek is utazott, de úgy tudjuk sem ők, sem a sofőr nem sérültek meg.

Videó a balesetről

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!