HAON lakóhelyem

2012.08.23. 07:56

Tehergépjármű-forgalom korlátozása Romániában

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a Romániába közlekedők figyelmét, hogy a román közlekedési hatóság augusztus 24-én 00 óra 00 perctől, augusztus 26-án 24 óra 00 percig a 7,5 tonnát meghaladó tehergépjármű-forgalom korlátozását rendelte el – a meteorológiai szolgálat narancssárga időjárási riasztására tekintettel – az ország egész területén.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a Romániába közlekedők figyelmét, hogy a román közlekedési hatóság augusztus 24-én 00 óra 00 perctől, augusztus 26-án 24 óra 00 percig a 7,5 tonnát meghaladó tehergépjármű-forgalom korlátozását rendelte el – a meteorológiai szolgálat narancssárga időjárási riasztására tekintettel – az ország egész területén.A korlátozás a magyar-román határforgalmat (Hajdú-Bihar megyében is) előreláthatóan befolyásolni fogja, ezért a határátkelés ideje megnőhet.

A rendőrség folyamatosan tartja a kapcsolatot a román hatóságokkal, ezért amikor pontosabb és bővebb információt kapunk a korlátozásról, akkor arról értesíteni fogjuk a lakosságot. - tájékoztatta portálunkat Kovács Károly rendőr százados.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!