HAON lakóhelyem

2012.10.18. 15:46

Már csak hétig voksolhatnak a kedvenc általános- és középiskolákra!

Debrecen - A legkedveltebb általános– és középiskolára már csak szűk egy hétig lehet voksolni a Hajdú Online-on, ugyanis október 22-én lezárul a szavazás. A tét nagy, hiszen a saját kategóriájában az az intézmény kapja a vándorserleget, és a Hajdú-bihari Naplóban az egy oldalas bemutatkozási lehetőséget, aki a legtöbb támogatót tudhatja maga mögött.

Debrecen - A legkedveltebb általános– és középiskolára már csak szűk egy hétig lehet voksolni a Hajdú Online-on, ugyanis október 22-én lezárul a szavazás. A tét nagy, hiszen a saját kategóriájában az az intézmény kapja a vándorserleget, és a Hajdú-bihari Naplóban az egy oldalas bemutatkozási lehetőséget, aki a legtöbb támogatót tudhatja maga mögött.Eddig több mint 10 ezer szavazat érkezett. Az általános iskolák közül a legtöbb voksot a Kazinczy Ferenc Általános Iskola és AMI gyűjtötte be, második helyen a Diószegi Kis István Református Általános Iskola, harmadik helyen pedig a Debreceni Egyetem Kossuth Lajos Gyakorló Általános Iskolája áll.

A középiskolák közül jelenleg a Dienes László Gimnázium és Egészségügyi Szakképző Iskola léphet fel a képzeletbeli dobogó első fokára, melyet a Fazekas Mihály Gimnázium és az Ady Endre Gimnázium követi. HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!