HAON - Sport - DVSC

2012.05.29. 10:08

Hatszoros bajnokként jótékonykodik a Loki Ibrányban

A szerdai jótékonysági mérkőzés teljes bevételét a paszabi Bazsa Tímea gyógykezelésére ajánlják fel a szervezők.

A szerdai jótékonysági mérkőzés teljes bevételét a paszabi Bazsa Tímea gyógykezelésére ajánlják fel a szervezők.Hatszoros bajnokként az NB III-as Ibrány otthonában lép először pályára a DVSC csapata. A debreceni játékosok ugyan már korábban bebiztosították elsőségüket az élvonalban, de a kupát és az érmeket csak az utolsó fordulót követően, szombaton vették át, így a szerdai, jótékonysági meccs lesz az első fellépésük azután, hogy véget ért a legutóbbi küzdelemsorozat.

A két csapat a daganatos betségségben szenvedő, a hétéves paszabi Bazsa Tímeáért játszik, pontosabban azért, hogy a szerdán 18 órakor kezdődő mérkőzés teljes jegybevételével (egységesen 500 forintba kerülnek a belépők) hozzájáruljanak a kislány csontvelőátültetését követően elengedhetetlenül szükséges steril szoba kialakításához. A bajnokcsapat tagjai amúgy megkezdték szabadságukat, de közülük jó néhányan így is pályára lépnek majd a szerdai, jótékony célt szolgáló mérkőzésen. A program amúgy már 16.30-kor kezdetét veszi, amikor az NB I-ben szereplő Nyíregyháza Spartacus női csapata mérkőzik meg a papi hölgyekkel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!