HAON - Sport - DVSC

2012.06.25. 07:53

Xabi Alonsóék sikeréért szorít a Loki védője

Labdarúgás. Lassan finiséhez ér az idei labdarúgó Európa-bajnokság, néhány napon belül kiderül, melyik két gárda vívja a döntőt. A nagy többség Németországot és a spanyol nemzeti tizenegyet tartja a legnagyobb esélyesnek az aranyéremre, ami a sorsolást tekintve sem elképzelhetetlen. Ezzel ért egyet a DVSC-Teva válogatott középső védője, Mészáros Norbert is.

Labdarúgás. Lassan finiséhez ér az idei labdarúgó Európa-bajnokság, néhány napon belül kiderül, melyik két gárda vívja a döntőt. A nagy többség Németországot és a spanyol nemzeti tizenegyet tartja a legnagyobb esélyesnek az aranyéremre, ami a sorsolást tekintve sem elképzelhetetlen. Ezzel ért egyet a DVSC-Teva válogatott középső védője, Mészáros Norbert is.- Régóta szimpatizálok Spanyolország válogatottjával, úgy gondolom, hogy a del Bosque-gárda és a Nationalelf kettősből kerülhet ki a végső győztes. Mindkét csapat meggyőző teljesítményt nyújt és a támadófocira helyezi a fő hangsúlyt, szerintem ez kifizetődő lesz a kontinensviadalon is. Ugyan a spanyolok nem futballoztak túl látványosan a franciák elleni negyeddöntőben, de 2-0-ra nyertek, márpedig ez a lényeg! Sajnos, az elődöntőben a másik kedvenc csapatommal, a portugálokkal csapnak össze, úgyhogy valamelyik együttes miatt szomorú leszek, véleményem szerint Cristiano Ronaldóéknak ér véget hamarabb a torna - bocsátkozott jóslatokba a Loki hátvédje.

A realos a kedvenc

Mészáros igyekszik figyelemmel kísérni az Eb minden történését, szinte minden mérkőzést élőben látott eddig. - Túl sok újdonsággal nem szolgált az Európa-bajnokság, nagyjából azt kaptam a résztvevőktől, amit vártam. A színvonalra nem lehet panasz és a gólok sem maradnak el, de valódi meglepetéscsapatot ezúttal nem láthattunk. Annak külön örülök, hogy személyes kedvencem, Xabi Alonso kimagaslóan futballozik, a franciák ellen még gólerősnek is bizonyult. Tehát nem lennék meglepve, ha a vasárnapi döntőben a spanyol armada nyakába akasztanák az aranyérmet, bár ehhez a németeknek is lesz egy-két szavuk! - nyilatkozta Mészáros.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!