HAON - Sport - MegyeII

2011.05.22. 00:13

Kiütéses monostori győzelem

<p>A megye II. Északi csoportjának szombaton rendezett találkozóinak eredményeit portálunkon meg tudja tekinteni.</p>

Megye II, Északi csoport
Egyek-Monostorpályi 1-9 (0-5)
150 néző, vezette: Dobi J. (Szegvári Z., Katona D.).
Egyek: Farkas L. (Farkas J.) - Tímár R., Kiss S., Balogh M., Vidra M., Kóta S., Lipták M., Kiss Sz., Illés J., Horváth Gy., Holovács M. (Juhász Zs.). Edző: Kiss Sándor.
Monostorpályi: Nagy L. - Váradi L., Bodnár I., Nyilas Sz., Kőnig A., Kóródi D., Gyügyei Z., Takács G. (Szilágyi Zs.), Pataki E., Bodnár L. (Vincze S.), Kun Á. (Kéri L.). Edző: Darnai József. Gól: Kiss Sz., illetve Pataki (4), Gyügyei Z. (3), Nyilas Sz., Bodnár L. Jók: senki, illetve mindenki, a mezőny legjobbja Gyügyei Z. Ifi: 2-0.
Kiss Sándor: - Örömteli, hogy serdülő játékosainkkal kiegészülve legalább ki tudtunk állni. Sokadik mélypontján van a csapat. Reméljük, ki tudunk állni a hátralévő mérkőzésekre is.
Darnai József: - Nagyon szépen megköszönöm a múlt heti ellenfelünk edzőjének a tanácsát. Lelkes, de bátor fiatal kollégánk úgy látom, hogy megpróbálja a megye 2-es edzőkollégákat kioktatni. Nem akarom megbántani, de fordítva ül a lovon. Mi egy Monostorpályi falusi csapat előbb építettünk egy öltözőt és a hozzá tartozó mellékhelyiséget. Most próbálunk annak a 2-300 lelkes szurkolónak egy ütőképes csapatot kialakítani. Ajánlom fiatal kollégámnak, hogy az a lelkes 10-15 szurkolójuk minimum megérdemelne egy mobil wc-t , hogy ne a környékbeli bokrokba könnyítsenek magukon.
 

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!