haon-sportoldal

2008.09.26. 22:17

Ez nagy pofon volt...

<p>A hézigazda Kecskemét három barackot nyomott a csalódást keltő focit bemutató Loki fejére.</p>

A Soproni Liga kilencedik fordulójában a DVSC-TEVA gárdája az újonc Kecskemét együtteséhez látogatott, az előzetes esélylatolgatások a Loki sikerét vetítették előre. A vendégek két nyögvenyelős hazai fellépés után mindenképpen győzni akartak a lila-fehérek otthonában. Sajnos, a találkozó egészen más eredményt hozott, a házigazdák lelkes és ellentmondást nem tűrő futballjukkal padlóra küldték az előző bajnokság ezüstérmesét.

Lendületes hazai kezdés

Jó iramban kezdődött a mérkőzés, a lilák szemmel láthatóan a győzelem reményében futottak ki a gyepre, néhány veszélyes támadással hozták tudtára a cíviseknek, hogy nem hajlandóak figyelembe venni a papírformát. Úgy tűnt, a debreceniek a kényszerből felforgatott védelmüknek köszönhetően nem találják a ritmust, nem úgy a KTE, egy szabadrúgás után Montvai robbant be a védők mögé és megszerezte a vezetést a vendéglátóknak.

Nem sokkal a gól után Oláh került tiszta helyzetbe, de túlságosan helyezett labdája a kapufáról vágódott keresztbe. Mire igazán sajnálkozhattak volna a vendégek, a Kecskemét ismét betalált egy kipattanóból, így egyre inkább égni kezdett a ház a Loki szempontjából.

Javítani kell

A szünet után Dombi Tibi is beállt, így a sérült Bíró helyére beugrott Kerekes mellett már két támadó szellemű ember szállt be a játékba és ebben a periódusában a meccsnek be is szorította ellenfelét a Loki.  A helyzet nehéznek tűnt, de nem reménytelennek, ezt a halovány esélyt igyekezett megragadni Herczeg András, amikor pályára küldte Rudolfot.

A meccs azonban nem vett fordulatot, sőt, Csordás révén újabb gólt lőttek a hazaiak, akik ezzel telesen megérdemelt, 3-0-ás győzelmet arattak az enervált Loki felett. Az eredmény különösen a Kecskemétre is ellátogató hajdúsági tábor számára lehet bántó, a csapat számára adott a feladat: minél hamarabb feldtetni a kudarcot.

A

TÉNYEK

Kecskeméti TE-Ereco–DVSC-TEVA 3-0 (2-0)
Kecskemét, 3000 néző. Vezette: Szabó S. (Hegyi, Vígh T.)

Kecskemét: Mitrovic – Schindler, Farkas, Gyagya, Koncz – Némedi,

Csukics, Csordás (Alempijevics 74.), Yannick (Rusvai 83.) – Montvai, Hegedűs

(Menyhárt 62.)

DVSC: Polekszics – Bernáth, Komlósi, Bíró (Kerekes 42.), Takács

– Kiss, Demjén, Leandro, Szakály (Rudolf 65.) – Oláh, Dudu (Dombi 46.)
Gólszerzők: Montvai (15.), Yannick (44.), Csordás (69.)

Sárga lap: Koncz (1.), Schindler (9.), Leandro (52.), Komlósi(57.)

Mesterszemmel

Tomislav Sivics: – Remekül játszottunk, gratulálok a csapatomnak!

Büszke vagyok a játékosokra, remélem, a továbbiakban is így futballozunk

majd.
Herczeg András: – Sajnos véget ért a veretlenségi sorozatunk. Az

első félidőben bekapott két gól eldöntötte a mérkőzést, gratulálok a Kecskemétnek.

- Boros Norbert -

Ezek is érdekelhetik